Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر اسدی اعلام کرد: بر اساس آمارهای موجود تنها 35 تا 36 درصد از پزشکان کشور تاکنون نسبت به نصب کارت‌خوان متصل به شبکه مالیاتی اقدام کرده‌اند و در استان یزد نیز فقط 21 درصد از پزشکان دارای پروانه پزشکی نسبت به این قانون تمکین کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، منوچهر اسدی شب گذشته در جمع اصناف شهرستان اردکان با اشاره به تغییر قوانین مالیاتی و اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم گفت: از سال 1398 به بعد با حذف روش تشخیص مالیات علی الرأس، مبنا و معیار تعیین درآمد مشمول مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی صرفا اظهارنامه مالیاتی مودی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اطلاع رسانی لازم و کافی به مودیان مالیاتی گفت: اداره کل مالیاتی استان آماده ارائه هرگونه راهنمایی به افراد در این زمینه را دارد.

مدیرکل امور مالیاتی استان یزد اظهار داشت: طبق قانون همه مکلف به ارائه به‌موقع اظهارنامه مالیاتی هستند و مودیان باید دقت کنند که پذیرش اظهارنامه آن‌ها مشروط بر تنظیم شفاف اطلاعات و رعایت قوانین و مقررات است و اظهارنامه ارائه‌شده توسط مودیان با بانک‌های اطلاعاتی مالیاتی موجود مطابقت داده خواهد شد.

اسدی عنوان کرد: مودیان مالیاتی اگر اظهارنامه‌ مالیاتی سال 98 را به‌صورت شفاف و با رعایت مقررات مربوط تنظیم و در موعد مقرر به سازمان امور مالیاتی کشور تسلیم کنند  و اطلاعات آن با بانک‌های اطلاعاتی سازمان همخوانی داشته و بر اساس پردازش‌های موتور ریسک سامانه یکپارچه مالیاتی دارای حداقل ریسک باشد بدون رسیدگی موردپذیرش قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: بدیهی است مودیانی که اظهارنامه مالیاتی خود را مطابق با مقررات و منطبق بر واقعیت تنظیم نکنند از مزایای قانونی بهره‌مند نخواهند شد و مشمول جرائم مالیاتی مربوط به کتمان درآمد خواهند شد.


اسدی با بیان این که اصناف ملزم به نصب دستگاه کارتخوان متصل به شبکه مالیاتی هستند اظهار داشت: بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی در راستای شفاف‌سازی و افزایش عدالت مالیاتی 15 گروه از اصناف مختلف موظف به جایگزین کردن کارت‌خوان‌های جدید مورد تأیید این سازمان هستند.

وی افزود: این 15 گروه که موظف به نصب صندوق فروش هستند در صورت عدم رعایت این قانون حتی اگر مندرجات اظهارنامه مالیاتی خود را هم دقیق تنظیم کنند؛ چون تکلیف قانونی خود را انجام نداده‌اند  در زمره کسانی قرار می‌گیرند که پر ریسک هستند بنابراین این گروه‌ها با دقت و سرعت بیشتری اقدام به نصب صندوق‌های فروش خود کنند تا در رسیدگی به اظهارنامه‌های مالیاتی با مشکلی مواجه نشوند.


مدیرکل امور مالیاتی استان یزد با اعلام آن که مالیات‌های اخذ شده از اصناف تنها پنج‌درصدی از مجموع مالیات‌های استان یزد را شامل می‌شود، اذعان داشت: در راستای ایجاد عدالت مالیاتی سازمان امور مالیاتی با در اختیار داشتن بانک‌ها و سامانه‌های اطلاعاتی جامع، می‌تواند اطلاعات شفاف مالی و درآمدی افراد را شناسایی و رصد ‏کند.

اسدی با بیان این که طبق توافق صورت گرفته میان سازمان نظام پزشکی و سازمان امور مالیاتی، پزشکان تا 30 بهمن‌ماه سال جاری فرصت دارند که در سامانه فروشگاهی ثبت‌نام نمایند ادامه داد: عدم نصب دستگاه کارت‌خوان متصل به شبکه مالیاتی توسط پزشکان، آن‌ها را در گروه مودیان پر ریسک قرار داده که اظهارنامه‌های این دسته از پزشکان قطعا با وسواس و سخت‌گیری بیشتری بررسی خواهد شد.

وی اعلام کرد: بر اساس آمارهای موجود تنها 35 تا 36 درصد از پزشکان کشور تاکنون نسبت به نصب کارت‌خوان متصل به شبکه مالیاتی اقدام کرده‌اند و در استان یزد نیز فقط 21 درصد از پزشکان دارای پروانه پزشکی نسبت به این قانون تمکین کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی اظهارنامه مالیاتی مالیاتی استان یزد بر اساس بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان

سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکتهای معتمد) یا سایر سامانههای دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌‌های خود را ارسال نمایند.

 بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور