Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مالیاتی گفت: از 3 میلیون واحد صنفی در کشور 18.6 درصد مجهز به صندوق مکانیزه فروش و 47.5 درصد مجهز به دستگاه کارتخوان هستند.

به گزارش ایران اکونومیست، میزگرد واکاوی مالیات بر عایدی سرمایه امروز در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

در این میزگرد، خانم مهاجری، کارشناس اقتصادی با ارائه پژوهشی گفت:‌ تعداد واحدهای صنفی در کشور 3 میلیون و 50 هزار واحد است که از این تعداد 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 میلیون واحد مجهز به کارتخوان هستند که 47.5 درصد از واحدها را تشکیل می‌دهند و حدود 586 هزار و 162 واحد صنفی هم یعنی به تعداد 18.6 درصد دارای صندوق مکانیزه فروش هستند.

وی گفت:‌ این آمار بر اساس گزارش دبیرخانه هیأت عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور ارائه شده است.

این کارشناس اقتصاد‌ با اشاره به اینکه نرخ تورم در کشور ما به صورت مداوم وجود دارد گفت:‌ برخی از فعالان اقتصادی با خرید دارایی می‌خواهند هزینه تورم را پوشش دهند، عده‌ای از کشورها بر دارایی‌های بلندمدت مالیات بر عایدی سرمایه وضع نمی‌کنند یا اینکه نرخ آن را برای بلندمدت بسیار کاهش می‌دهند اما در همان کشورها گفته می‌شود اگر دارایی در کمتر از یک سال به فروش رسید باید مالیات بالایی از آن گرفت اما بیش از یک سال نرخ مالیات به شدت کاهش پیدا می‌کند و حداکثر 20 درصد می‌شود.

وی این را هم گفت: کشورهای همسایه پاکستان و ترکیه که هر دو دارای تورم دو رقمی بودند اما داشتن عایدی بر سرمایه که در درازمدت نگهداری می‌شود را بعد از 5 سال معاف از مالیات می‌کنند و برخی از کشورهای همسایه هم مالیات بر عایدی سرمایه ندارند و آنهایی هم که دارند بخشی از هزینه‌های تعمیر و نگهداری دارایی را به عنوان هزینه آن دارایی قبول و معاف از مالیات می‌کنند.

این کارشناس مالیاتی گفت:‌ در طرح نمایندگان برای مالیات بر عایدی سرمایه داشتن 200 گرم طلا برای عضو خانوار معاف از مالیات است و همچنین دارایی‌هایی که کمتر از یک سال به فروش رسد مشمول 35 درصد مالیات می‌شود و اگر بیش از یک سال باشد بین یک تا 4 سال مشمول ماده 131 قانون مالیات خواهد بود و اگر دارایی را بیش از 4 سال نگه دارد مالیات متعلق به آن بسیار کاهش پیدا می‌کند و این تمهیدات برای جلوگیری از سوداگری در دارایی‌ها در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: واحد صنفی ، واحدهای صنفی کارتخوان ، صندوق مکانیزه ، مالیاتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واحد صنفی واحدهای صنفی کارتخوان صندوق مکانیزه مالیاتی مالیات بر عایدی سرمایه صندوق مکانیزه یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۵۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

صدور ۳۵ درصد پروانه‌های بافت فرسوده به صورت تک واحدی

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آنها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

کد خبر 6095613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • ملک مصرفی افراد مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • با اجرای مالیات برعایدی سرمایه بساط سفته بازی جمع می‌شود
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی